16-09-2010

"de Avond van het Verlangen"
Zaterdagavond 2 oktober vanaf 20.00 uur
Doe een persoonlijke wens
tijdens een gratis opknap-knipbeurt, 
terwijl een cellist en een operazangeres improviseren 
op je persoonlijkheid en je wens !

Bij Montie + De Avondkapper komt je wens uit. Niet uw wens qua coupe, maar het is veel groter en het gaat veel dieper: je wens in het leven.

Tijdens de Museumnacht en de Wereld van Witte de With hebben mensen bij Montie wensen gedaan. Op een briefje geschreven, belandde deze wens samen met een pluk haar in een envelopje. 
Een willekeurige andere persoon ontving deze wensenvelop en deed op zijn beurt een wens. Zo is een heel netwerk van wensen ontstaan.

Tijdens De Avond van het Verlangen schept Montie de atmosfeer om deze wensen uit te laten komen. Kom die avond naar zijn kapsalon: ontvang een wens en doe een wens. Natuurlijk moet je er op je paasbest uitzien als je in contact komt met je wens. Iedere wenser krijgt daarom een gratis opknap-knipbeurt. Tijdens het knippen improviseren een cellist en een operazangeres op je persoonlijkheid in combinatie met je wens. De muziek legt zo een verbinding tussen wenser en wens. 

Heb je dus ooit zo'n wens gedaan, of wil je er een doen, kom dan langs. Wil je alleen kijken hoe het in z'n werk gaat, kom dan ook!
Je kan ook meehelpen een wens van iemand anders uit te laten komen. Je wordt dan gratis geknipt in combinatie met een wens van iemand anders.

Blijf je die avond thuis, kijk dan die zaterdagavond om 22.30 op de site. Dan kom je er achter wat je moet doen om je wens, en de wens die je hebt ontvangen, uit te laten komen.

Heel Wensend Rotterdam zal zich erop gerichten.

Een bijzondere avond waarop cultuur en metafysica worden verbonden.

De Avond van het Verlangen 
Zaterdagavond 2 oktober vanaf 20.00 uur 
Montie + de Avondkapper 
Gouvernestraat  271
3014 PM in Rotterdam
010 4362630